Agenda & actueel

15/09/2019

Culinair & orthomoleculair: Aperitiefconcert

Culinair en orthomoleculair
Het lijken wel tegenstellingen. Het ene staat voor een verfijnde keuken waar de smaakpapillen ruim aan bod komen, het andere staat voor een optimale en gezonde voedingswijze waarvan men (ten onrechte) vreest dat elke smaaktoets overboord is gegooid.

De keukenbrigade van De Barrier pakt daarom uit met een vernieuwend voedingsconcept: 


Orthomoleculair Aperitiefconcert!

We slaan hiervoor de handen in mekaar met BIOK instituut die de criteria aanlevert voor de samenstelling van de gerechten.
Biologisch eten op topniveau, met gezonde vetten, extra vezels en groenten en fruit in de hoofdrol. We bannen de geraffineerde suikers en serveren bubbels, wijnen afgewisseld met waters en koffie.

Pure gerechten, bomvol smaak.

Zondag 15 september 2019

Programma

11u30
Ontvangst met een drankje

12u00
- Toelichting orthomoleculaire wetenschap/voeding
- Voorstelling nieuw opleidings- en kenniscentrum BIOK

13u15 - 15u30
Culinaire hapjes & MozartConcert by Four Aces Guitar Quartet

Prijs: 45 euro per persoon.


Mis deze unieke kans niet en schrijf je snel in!

Inschrijven per mail mogelijk t.e.m. 1 september.
Uw reservatie is slechts defintief bij de ontvangst van uw betaling.
info@debarrier.be

Voor verdere inhoudelijke informatie, verwijzen wij u graag door naar BIOK .

reserveren