Over de Barrier

Gastvrijheid & Gastronomie

De leuze “Waar U een Warm Welkom Wacht” zijn geen loze woorden.

De polyvalentie van het domein maakt dat ieder gezelschap het comfort geniet van een aparte ruimte. De banqueting service zorgt voor verrrassende culinaire creaties en toegewijde professionele begeleiding van uw gasten.

De keuken is geraffineerd en hedendaags, met een knipoog naar het traditionele.

Kruisbestuiving - “Waar ervaring een meerwaarde is”

De rijke ervaring van de banqueting service en de kunde van sterrenrestaurant Innesto vormen een perfecte synergie die de gasten van Domein De Barrier voortreffelijke culinaire geneugtes en warme stijlvolle ontvangsten waarborgt. De sleutel voor onvergetelijke, bijzondere momenten.

Wijnkelder

Om gastronomie optimaal te beleven is de keuze van de wijnen cruciaal. De kelder is hierbij van essentieel belang. In de wijnkelder van De Barrier komt een ruime selectie wereldwijnen tot volle ontwikkeling.

Kleine gezelschappen ( tot 20 gasten ) kunnen op specifiek verzoek, het aperitief in de wijnkelder gebruiken.
Een aparte belevenis !

De Libel en De Barrier

De libel staat symbool voor de verbinding tussen de wereld van het zichtbare en die van het onzichtbare.

De zichtbare elementen vinden we terug in de prachtige landschapstuin, het charmante gebouw en de chique inrichting van zalen en kamers, de onzichtbare elementen in het sensationele gevoel dat de gasten overmant bij het proeven van de smaken, en de warme ervaring van een hartelijke ontvangst. Elementen die tot stand komen in harmonie en elegantie, én al “ dansend ” , net zoals in de wereld van de libel.