Gastronomische gastvrijheid
De polyvalentie van het domein maakt dat ieder gezelschap het comfort geniet van een aparte ruimte. De banqueting service zorgt voor verrassende culinaire creaties en toegewijde professionele begeleiding van uw gasten. De keuken is geraffineerd en hedendaags, met een knipoog naar het traditionele.
Kruisbestuiving
“Waar ervaring een meerwaarde is”
De rijke ervaring van de banqueting service en de kunde van restaurant chefs vormen een perfecte synergie. Verrassende culinaire smaken en warme stijlvolle ontvangsten vormen de sleutel voor onvergetelijke en bijzondere momenten.
De libel
De libel staat symbool voor verandering en speelsheid, maar ook voor geluk en harmonie. Dit vertaalt zich in de polyvalente en flexibele aanpak die we hanteren. Tot slot proberen we een inspirerende plek te zijn waar onze gasten rust vinden, en kunnen genieten van het geluksmoment waarvoor we hen mogen ontvangen.
Wijnkelder
Om gastronomie optimaal te beleven is de keuze van de wijnen cruciaal. De kelder is hierbij van essentieel belang. In de wijnkelder van De Barrier komt een ruime selectie wereldwijnen tot volle ontwikkeling. Op specifiek verzoek, kan onze sommelier u graag met raad en daad bij staan om ook tijdens uw feest net dat tikkeltje verder te gaan in de wijnkeuze.
Vacatures
Draag jij je steentje graag bij aan een kwalitatieve beleving voor de gasten en deel je dezelfde passie voor het vak als ons? Ontdek hieronder onze actuele vacatures of stel je kandidatuur vrijblijvend.
Imprévu / Keuken
Sous-chef
Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zoeken een Sous-chef met heel veel goesting om te starten.
De Barrier / Keuken
Keukenmedewerker banqueting of chef de partie
(in dienstverband)
Als keukenmedewerker voor De Barrier, deel je enerzijds onze passie voor lekker eten en onvergetelijke feestmomenten en is onmisbaar voor, tijdens en na de service daar deze ondersteunt bij diverse werkzaamheden in de keuken.